Keşfet

Anlık Etkileşim Arttırma

Konu Yazar
Yeni Üye
Eyl
2
0
Arkadaşlar merhaba, senelerdir kenarda duran, etkileşimi tamamen çökmüş kişisel bir IInstagram hesabım vardı. Geçen hafta hesabı tekrar aktif kullanmaya karar verdim ama ne paylaşım yaparsam yapayım eski takipten çıkanlar yüzünden sayı sürekli düşüyordu. Hikayelerimi bile neredeyse kimse izlemiyordu. Sıfırdan hesap açıp tekrar kitle toplamakla uğraşamam deyip hesabı hızlıca toparlamanın yollarını aradım.

Bir forumda gördüğüm tavsiye üzerine bedava takipçi hilesii sunan bir ortama girdim. Açıkçası şifre vermeden bu işin olacağına pek ihtimal vermiyordum. Tedbiri elden bırakmamak adına lise zamanından kalma boş bir fake hesapla giriş yaptım ve kazandığım ücretsiz deneme hakkını kendi asıl hesabıma yönlendirdim. Sonuca gerçekten şaşırdım; gönder tuşuna basar basmaz saniyeler içinde takipçiler hesaba düşmeye başladı. Ne ana hesabımın şifresini paylaştım ne de bir kuruş para harcadım. Sayfadaki o durgunluk bitti, hesabın etkileşimi kendine geldi. Ölü hesapları canlandırmak veya sayısını hızlıca toparlamak isteyenlere bu bedava takipçi kazan yöntemini gönül rahatlığıyla önerebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar