Razer daha iyi olmaz mı?2K bandına çıkmadan 1.5K bandında bu mouse'u alabilirsin kesinlikle, bence güzel bir tercih olur. Kablosuz olması da oynadığın oyunlar için avantaj olacak diye düşünüyorum.
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah
Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Evet bence de Dareu A950 Pro çok güzel bir mouse alabilirsin
Razer daha iyi olmaz mı?
RAZER DeathAdder V3 Wired Gaming Mouse: 59g Ultra Lightweight - Focus Pro 30K DPI, 6 Buttons Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER DeathAdder V3 Wired Gaming Mouse: 59g Ultra Lightweight - Focus Pro 30K DPI, 6 Buttons yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kablosuz olması daha kötü değil mi bu oyunlar için, kopma falan yaşanıyor diye duydum gecikme de olabilirBenim attığımı al daha iyi. Pro olan modeli olsa daha iyi bir seçenek olabilirdi belki ama düz V3 daha kötü hem de arada fiyat farkı var onu farklı bir şekilde değerlendirebilirsin
Hayır öyle bir sorun yaşamazsın.Kablosuz olması daha kötü değil mi bu oyunlar için, kopma falan yaşanıyor diye duydum gecikme de olabilir
Hayır kablosuz olması daha iyi hem de ağırlık olarakta baya fark ediyor aynı zamanda mouse ile hareketlerin kolaylaşacak kullan fark edeceksinKablosuz olması daha kötü değil mi bu oyunlar için, kopma falan yaşanıyor diye duydum gecikme de olabilir
Dareu'nun V2'den daha çok işine yarayacağını düşünüyorumRazer Deathadder V2 X tavsiye ederim.
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 X HyperSpeed RZ01-04130100-R3G1 Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com