Yeni Üye
- Kas
- 13
- 1
Arkadaşlar laptopum ile beraber kullanacağım ikinci monitör arayışındayım. 165hz ve IPS panel monitörlere bakıyorum genel olarak sizlerin tavsiyesi neler olur? VA panel tercih etmemeye çalışacağım mümkünse ips olsun.
27" için çok büyük diyorlar büyük ihtimal öyle alırsam curved alırım bana biraz tavsiye verebilir misiniz yeni öneriler ya da aşağıda benim attıklarım iyi midir
Laptopumun markası Lenova, lenova marka monitör almanın ek bir faydası olur mu. kavisli 27" bir monitör hoş ve güzel duru diye düşünüyorum.
Bütçeyi çok fazla arttırmayacak olacak şekilde önerileriniz nedir
27" için çok büyük diyorlar büyük ihtimal öyle alırsam curved alırım bana biraz tavsiye verebilir misiniz yeni öneriler ya da aşağıda benim attıklarım iyi midir
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G3 LS24AG320NUXUF 24" 1 ms Full HD FreeSync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Laptopumun markası Lenova, lenova marka monitör almanın ek bir faydası olur mu. kavisli 27" bir monitör hoş ve güzel duru diye düşünüyorum.
Bütçeyi çok fazla arttırmayacak olacak şekilde önerileriniz nedir